1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Mis on sinu suurimaks stressiallikaks tööl?
Suhted töökaaslaste või ülemusega
Mure töökoha säilitamise pärast
Halvad töötingimused
Pingeline töö
Terviseprobleemid
Muu
Koostööpartnerid



Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Söödav-joodav, mis lastel sagedamini allergiat tekitab

  • Pähklid
  • Mesi
  • Shokolaad ja kommid 
  • Kala ja koorikloomad 
  • Muna ja piim (sagedamini lööbe põhjuseks imikueas)

Kodumaistest aiasaadustest on kõige allergeensemad maasikad, kuid allergiat võivad tekitada ka vaarikad, õunad, ploomid, kirsid, tikrid, sõstrad, kurgid ja tomatid.

Välismaistest viljadest tekitavad sagedamini allergiat kiivi, aprikoosid, apelsinid, virsikud, viinamarjad ja rosinad.
Kõik söödav-joodav, mis sisaldab toiduvärve ja –lisandeid: mahladest kartulikrõpsudeni.

Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:


Cammu kommenteeris: 2010-06-01 20:03:05

Turk kommenteeris: 2011-12-14 22:26:31




 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee