1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Kahtlased laigud

Murelik:

Muret tekitab elukaaslase habe. Nimelt on siiani (25 a) olnud korralik mehelik habe, nüüd on sinna tekkinud n-ö kiilad laigud, kuhu pole juba pool aastat nääpsugi tekkinud. Juukseid on tal alati palju välja langenud, meie silme läbi seda juustelangemist rohkemaks läinud ei ole. Samuti oleme avastanud kätel, küünarvarte seespool punase laigu ja punased täpikesed. Äkki on need seotud omavahel? Nahahaigustest saame ehk ise jagu, aga habemega on probleem, kuna minu arust on tekkimas uus laik, kuhu habe peale ei kasva.

Toimetus:

Arvan, et pöörduge võimalusel nahaarsti poole. Laiguti karvade väljalangemisele on üsna palju eri põhjusi. Lisaks olete leidnud kahtlase laigu.
Minge nii kiiresti, kui saate, küsige, kas on võimalik kohe arsti juurde saada elavas järjekorras, oodates, et lööve oleks arstile ikka silmaga näha. Kui ei saa kohe arsti juurde minna, võite ka laiku pildistada, et hiljem arstile näidata.

Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:


Sama jama kommenteeris: 2011-07-25 21:03:56




 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee