1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Odraiva

Cathlyn:

Mul on tekkinud vasaku silma ülemisele siseäärele 2 odraiva ning alla siseäärele neli ning ripsmete alla äärde samuti kuid mul on paremal silma nurga all ja ripsmete juures samuti kokku 2 odraiva.

Lugesin selle kohta internetis infot selle tekkimise kohta ja ma ei saanud aru et miks nad mul tekkisid kui ma pole vahepeal haige olnud (viimati olin haige veebruaris) kuid immuunsussüsteem peaks olema selle ajaga ammu juba tugevnenud kuna põdesin ainult kerget külmetust...odraiva ainult valutab natuke kuid mu silmad pole olnud punasedki, et ma saaks aru et nad tuleksid...Ja mul on neid ennemgi olnud kuid siis ei teadnud ma millega tegemist oli ning need kadusid iseenesest. Need tõsiselt häirivad mind, kuna mu silmad on niigi hästi tundlikud ning nüüd veel need nõmedad odraivad ka mida on kokku juba 8 ja ma arvan, et asi läheb hullemaks...Kuid ma tahaksin teada mida ma peaksin tegema, et neist lahti saada ning kuidas neid ennetada???

Toimetus:

Kahjuks odraivasid ennetada üldiselt ei saa. Vanasti soovitati hõõruda villase sokiga… Tänapäeval seda enam ei soovitada, kuna hõõrumisel viiakse bakterid üle lau laiali ning tegelikult tekib veel enam odraivasid. Täpsemalt loe odraiva kohta andmebaasist Haigused ja seisundid. 

Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:


Oliver kommenteeris: 2011-02-02 21:19:24

K kommenteeris: 2012-04-17 22:21:24




 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee