1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

2–3-nädalane tsükkel!

Kitty:

Mul on juba üle aasta probleeme menstruatsioonitsükliga. Vereeritus kestab väga pikalt, umbes 2–3 nädalat. Pärnus öeldi mulle, et põhjus peitub asjaolus, et emaka limaskest ei irdu korralikult ja probleem on minu kehakaalus, olen nimelt ülekaaluline. Nüüdseks olen kaotanud 25 kg oma kaalust, kuid probleem püsib. Ainsa lahendusena pakuti mulle nn "puhastust", kui vereeritus väga häirima hakkab. Esimene arst, kelle juures käisin, soovitas ka rasestumisvastaseid tablette. Kasutasin kuu aega Logesti, kuid see muutis enesetunde väga kehvaks – tekkis iiveldus, nõrkus jne. Kas on üldse olemas mingi võimalus tsükkel korda saada? Olen veel noor, 32-aastane, ja sooviksime abikaasaga perre veel üht last. Siiani pole see võimalikuks osutunud.

Dr Brigita Tamm, Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku naistearst:

2–3-nädalane vereeritus ei ole normaalne ning selle põhjus tuleb siiski arstikabinetis välja selgitada, emaka puhastus ehk abrasioon on sellisel juhul üks diagnostiline võimalus. Soovitan jätkata arsti juures käimist, kuni selgus saabub.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee