1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Õhtuti on nägemine häiritud…

Anu:

Mind häirib juba 6 aastat aeg-ajalt selline probleem: enamasti õhtuti tekib silme ette servadest virvendav-sädelev poolsüdame kujutis. Alguses ilmub täpina, mis suureneb ja lõpuks kaob umbes 15 min jooksul. Sellel ajal on nägemine häiritud, nt ei saa lugeda. Juhtub sarnane asi ca kord kahe nädala tagant. Millest võib see tingitud olla ja kelle poole pöörduda? Kord rääkisin sellest ka oma perearstile, kuid asi jäi tähelepanuta. Internetist otsides ei ole midagi sarnast ette sattunud, aga ega ma sellega ka kogu aeg ei tegele. Olen 43-aastane naine, töötan pidevalt arvutiga. Psüühiliselt terve!

Dr Ester Eensaar, perearst:

Teie probleem võib olla tingitud pidevast arvutiga töötamisest. Arvutiga töötamisel soovitatakse iga 40–45 minuti järel pidada vahet 15 minutit, vaadata kaugusesse. Soovitan pöörduda silmaarsti poole (saab minna ilma saatekirjata) ja minna neuroloogi kontrolli.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee