1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Hädas peavaludega…

Maiu:

Olen juba aastaid hädas silmapõletikega ja sellega kaasnevate peavaludega. Mul on väga tore silmaarst, aga tema ütles, et pea- ja silmavalu ei tohiks põletikuga seoses olla, kuigi salvi või tilkadega sain lahti nii põletikust kui ka peavalust. Nüüd on silmarõhk kõrgeks muutunud, põletikurohtu hetkel kasutada ei tohi, ainult niisutavat geeli. Pea- ja silmavalu on ikkagi. Millise eriala arsti poole peaksin pöörduma, sest silmaarst arvas, et probleem pole ainult silmades. Varem pani minu perearst selle kõrge vererõhu arvele, aga vererõhk on mul juba pool aastat normis. Samuti ei põe ma põskkoopapõletikku. Mul on diagnoositud refluksösofagiit, aga kõrvetisi pole kunagi olnud ja omeprasooli kasutan vajadusel, sest praegu mingeid vaevusi ei ole, kuigi ma dieeti ei pea.

Dr Ester Eensaar, Lasnamäe Medicumi vanemarst, perearst-lastearst:

Te peaksite uuesti konsulteerima oma perearstiga, et välja lülitada selgroo kaelaosa patoloogia. Olukord sõltub teie vanusest ja tööst (sundasend?). Vajadusel konsulteerige neuroloogiga. Ravivõimlemine, ujumine, massaaž on head, kui peavalud on tingitud lülisamba patoloogiast.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee