1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Loodustoodete tervislikkus

Aina: Tahtsin küsida mõningate loodustoodete tervislikkuse kohta,nt.Herbalife. Olen kohanud mitmeid prouasid , kes tegelevad selle kauba aktiivse müügi ja tarbimisega. Asi, mis mind seejuures häirib , on see,et enamusel neist on hambad kulunud. Siit ka küsimus: kui tervislikud need tooted tegelikult on? Kas on ikka kindel, et sellise kraami tarbimise tagajärjel ei teki organismis kaltsiumi ja ehk ka muude mineraalide puudus? Kui põhjalik on üldse selliste ainete kasutoime,kui üldse?

Toimetus: Üldiselt on loodustooted seetõttu loodustooted ja mitte ravimite nime all, kuna nende toime kohta on vähe teaduslikult tõestatud andmeid. Ei soovi siinkohal ühte toodet lahata. Soovi korral otsige infot netist – seal nii positiivset kui negatiivset. Arstid soovitavad üldiselt patsientidele siiski teaduslikult tõestatud ravi ja tooteid. Loodustooted tavaliselt nende alla ei käi, kuna enamik pole siiski piisavat uuritud, kuigi enamus neist on siiski ohutud.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee