1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Punased laigud peenisel

Siim:
Olen 17 aastane poiss . Pole tarvitanud narkootikume ega selliseid aineid, kondoom on ka alati olemas olnud .
Mul on selline mure, et mul on peenise otsapeal punased laigud ja väikesed punased täpid Tekkisid üleöö, kas asi võib olla ebasobivas pesemisvahendis vms ?
Kas oskate aidata, või pean pöörduma selle probleemiga arsti poole ?

Toimetus: Asi võib alati olla ka ebasobivas pesemisvahendis või aluspesu pesemisvahendis, loputama jäänud pesus, kondoomi materjalis jne. Ehk võib olla äge reaktsioon mingile kemikaalile- pesemisel või pesuga. Sellisel juhul tuleks hoida piirkonda võimalikult puhtana, mitte kasutada seepi jne vaid leige soojema veega puhastada ning võimalusel veidi õhutada. Vahetada pesu jne. Kui antud sümptomitele lisandub tugev sügelemine (veidi võib valutada või sügelustunnet olla ka kontaktallergia puhul) või valu või turse või laigud muutuvad suuremaks, laiemaks, sügavamaks, tekivad villid jne Siis tuleb kindlasti pöörduda arsti poole. Kui ei soovi minna oma perearsti juurde, siis on nt Tallinna linnas suuremate naistehaiglate juures ka androloogide või uroloogide vastuvõtt, meestekliinikud või kiiresti saab ka noortekabinetti pöörduda (otsi netist noortekabinet ja ära heitu, kui tüdrukutest vaid juttu- noormehed saavad ka sealt vajadusel abi).
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:


Carl kommenteeris: 2011-11-24 00:08:31




 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee