1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Probleem teismelisega

Piret:
Olen mures! Sakutasin oma teismelist poega üsna tugevasti juustest. Kas võisin tekitada talle püsivaid kahjustusi või midagi lahti tõmmata või mis sellega üldse võib kaasneda? 

Toimetus: Arvan, et füüsiliselt ei juhtunud midagi väga hullu- kui just juuksed väga kergelt ja laiguna ei eemaldunud lapsel- siis võiks tal mingit haigust või mürgitust kahtlustada ning tuleks kindlasti arsti poole minna. Psüühiliselt ja peresuhete poolest ei ole siiki tänapäeval soovitatavate kasvatusmeetodite alusel just kõige parem viis last korrale kutsuda juustest sakutamise teel. Võitke oma lapse usaldus tagasi, proovige tunnustada oma last rohkem positiivsete preemiate näol ning karistused olgu alati väiksemad kui õnnestumiste puhul antavad autasud, mida võiks ka lihtsalt tubli pingutuse eest anda. Samas jääge ikka kindlaks - teismeline laps sageli kombib piire, milleni ta võib minna. Seega jõudu ja kindlust.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:


Merje kommenteeris: 2012-10-03 14:04:29




 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee