1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Köha ja kõhulahtisus

Urmas:
Olen paaniliselt mures ja loodan et saate mind mures aidata sest mind 3-4 kuud piinab kõhulahtisus ja tugev köha. Ei oska häbiga kuhugi enam minna sest kõht lahti ja köha korral on ka 2-3 korda püksi vedelat tulnud. Kaaslased naeravad ja häbi rahva sees liikuda. Kas saaksite mind selles mures aidata?

Toimetus: Soovitan kindlasti käia perearsti juures ning seejärel gastroenteroloogi konsultatsioonil, kuhu vastuvõtule saamiseks tarvis perearsti saatekirja. Kõhulahtisuse võib tingida nn ärritatud soole sündroom, piimatalumatus jne. Köha suhtes peaks samuti perearsti poole pöörduma, et põhjus selgeks teha. Tegemist võib olla nii allergilise astma, põletikulise haigusega jne. Kõiki neid seisundeid peab ka ravima. Lugege lisaks inimene.ee lehelt haiguste ja seisundite alt “Kõhulahtisus”, Köha. Lisaks on infot Trükised Toitumine ja liikumine Mida peab teadma kõhulahtisusest.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:


Jane kommenteeris: 2012-10-18 19:39:18




 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee