1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Sügelevad punnid

Mina:
Mul on selline mure, et 3 nädalat tagasi ilmus paremale poole alakõhule suur sügelev ja punetav punn. Mõne aja pärast juba teine ja kolmas ja siis ka teisele poole. Seejärel säärtele mõned (aga mitte reitele) ja hüppeliigese juurde ning suurele varbale . Läksin perearsti juurde, kes ütles, et see on allergia, ning andis Zyrtecit ja käskis briljantrohelisega tupsutada. Nii tegingi. Ravi ajal ilmusid säärtele, alakõhule ja jalalabale mõned uued punnid, aga mitte palju ning üldjoontes lööve taandus. Jäid ainult kratsimisest tulnud väikesed koorikud. Juba esimesel päeval, mil Zyrtecit enam ei võtnud, tulid uued punnid ning nüüd juba hoogsalt. Kuid seekord tuharale, alaseljale, põlve lähedusse säärele, varvastele ja varbavahele ja kätele ning rinna kõrgusele kaenla alla ja ka rinnale ja lõua alla, samuti kahele sõrmele ja nimetissõrme ja pöidla vahele ning teise käe randmele tekkis üks vesine vill. Claritini olen küll söönud, kuid esialgu ei tundu see aitavat. Kas on ikka allergia? Ise olen kahtlustanud ka sügelisi. Olen lapsena neid isegi kunagi põdenud ... Suured tänud vastamast, olen juba täitsa hädas.

Toimetus:
Kahjuks ei saa ilma löövet nägemata haigust diagnoosida. Soovitan minna nahaarsti vastuvõtule. Lugege lisaks inimene.ee lehelt haiguste ja seisundite alt “Allergia”, “Kontaktdermatiit”, “Naha mädapõletik”, “Sügelised”.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:


Mures kommenteeris: 2009-12-07 16:39:36

Helar kommenteeris: 2012-07-24 02:30:12

Mina kommenteeris: 2012-10-18 16:33:52




 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee