1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Ajutine kuulmise kadumine

Maie:
Minu probleemiks on kuulmise kadumine aeg-ajalt vasakust kõrvast. Varem võis vaheaeg olla paar-kolm aastat, aga nüüd kaob kuulmine juba paar korda aastas. Arst ütles, et mingi vedelik koguneb kuhugi ja paaril korral on juba väike sinine toruke ka kõrvas olnud, kuid sellest oli abi ainult mõneks kuuks. Töötan õpetajana ning see häda segab väga tööl ja isegi tööle minnes, sest on tekkinud tugevad peapööritused, mistõttu ei julge autorooligi istuda ja iiveldustunde tõttu ei taha liigutadagi. See kestab kuskil 3–4 tundi, selle aja magan ja siis, kui tõusen, on möödas. Kas on mingi võimalus sellisest hädast jäädavalt vabaneda?! Torukeste panek tundub ainult ajutise lahendusena.

Toimetus:
Soovitan pöörduda kindlasti kõrva-nina-kurguarsti vastuvõtule mõnes suuremas kõrvakliiniku polikliinikus kas Tallinnas või Tartus, eriti seetõttu, et tegemist on pikemaajalise probleemiga. Võite paluda väljavõtet endiselt arstilt. Lugege lisaks inimene.ee lehelt haiguste ja seisundite alt “Meniere’i haigus”, “Otiit”.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee