1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Stafülokokk?

Murelik:

Minu 2 aasta 4 kuu vanusel tütrel on mädased punnid peas jm kohtades. Nüüd täna avastasin, et sõrmeots on lõhki (nagu oleks vill), nahk on laiali tulnud ja paistetab. Käisime kiirkorras kiirabis (kuna avastasin punnid reede õhtul), seal võeti proov ning ei leitud midagi. Esmaspäeval läksin nahaarsti juurde, ta ütles, et on stafülokokk (kuid mingeid proove ei võtnud) ning kirjutas antibiootikumisalvi. Juba nädal aega määrin, pesen lillas vees ning desinfitseerin teepuuõliga. Aga miskit ei muutu, neid tuleb aina juurde. Nüüd on ka mehel sellised punnid kätel, näos ning seljal. Kasutame ka briljantrohelist, aga miski ei aita. Palun aidake, sest ma lugesin Internenetist väga halbu artikleid, mida stafülokokk põhjustada võib!

Toimetus:

Pöörduge kindlasti taas perearsti või nahaarsti poole, eriti kui mees on samuti nakatunud. Raskete nahapõletike puhul peab mõnikord ka suu kaudu antibiootikumravi tegema. Samuti esineb toksilise šoki tekke oht. Soovitan kohe ühendust võtta vähemalt perearstiga, et konsulteerida süsteemse ravi rakendamise suhtes.

Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee