1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Väsimus, paistes silmaalused ja kõhuvalu

Pilleriin:

Käisin mõnda aega tagasi perearstil ja rääkisin talle oma väsimusest, tehti vereproovid ja analüüsid, aga mitte midagi ei leitud. Öeldi, et peaksin minema naistearstile, käisin seal ka, seal kirjutati põletikurohud välja. See kuur on juba tükk aega tagasi tehtud. Millegipärast ei usu ma, et see oleks olnud väsimuse põhjus. Paar kolm korda on olnud mul kõhus valu (rohkem nagu kõhu ülevalpool), selline tunne, nagu poleks söönud, kuigi söön suht korralikult. Ma ei oska arvata, millest see võiks olla.

Tegelikult kõige suurem mure on selles, et kui hommikuti ärkan, siis on silmaalused paistes. Isegi päeval on silmaalused tumedad ja natuke kottis, kuigi magan suhteliselt korralikult. Päeval on aga vahepeal selline väsimus, et jääks või magama. Millest see olla võiks? Ehk oskate mulle nõu anda?

Toimetus:

Silmaaluste tursete põhjuseks võivad olla ebapiisav magamine, usinalt pruugitud alkohol, liigvähene või liigrohke vedeliku tarbimine, mittesobiv kosmeetika, kestev stress või liiga palju soola toidus. Kotid silmade all võivad olla ka allergia tunnuseks. Neeruhaigust neil, kel silmaalused turses, enamasti ei ole. Kõige lihtsam viis, veendumaks, kas on uriiniga valgukadu ja on siiski neeruprobleem, on teha tavaline uriinianalüüs. Kuna Teil esineb lisaks väsimus ning kõhuvalud, siis soovitan siiski pöörduda taas perearstile, kuna tegemist võib olla neerukahjustusega.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee