1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Jalg sureb ja puus valutab

Kristo:

Olen 27-aastane. Minul on selline mure, et vasak jalg sureb pidevalt ära ja puus valutab. Ma ise arvan, et selle põhjuseks on 5 aastaselt saadud jala vigastus. Nimelt astusin jões ujudes mürsu kesta otsa ja see lõikas jalale kahest kohast sisse nii et vigastas jala veeni. Valu tekib siis, kui pidevalt ühes asendis olla, näiteks autoga sõites või seistes. Käisin kunagi arsti juures ja siis soovitati võta valuvaigistit, aga see tegi vererõhu nii madalaks, et kukkusin mitu korda kokku.
Ja küsimus on, et mis selle vastu aitab?

Toimetus:

Soovitan minna perearsti juurde ja paluda suunamist veresoontekirurgi vastuvõtule. Kroonilist jalavalu ning jala ärasuremist võib põhjustada veresoonte- või närvikahjustus, samuti võib veresoonte ja närvide kahjustus olla seotud suhkrutõve põdemisega. Puusavalu võib kaasneda liigeseprobleemidega, eriti suure kehakaalu korral. Esmalt tuleks leida põhjus Teie probleemile ja siis saaks alles leida ravi.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee