1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Tarkusehamba eemaldamine

Svetlana:

Kas kolmiknärvi haigus võib olla seotud hambaprobleemidega? Olen selle haiguse pärast juba depressioonis, pool aastat tarvitan Trileptali , MRT normis. Paremal pool üleval kasvab tarkhammas, kunagi torkas söömise ajal miski iget, sama ajal käisin solaariumis – ainult need 3 põhjust, millest mina ise mõtlen, et viirusinfektsioon võis tekkida. Põskkoopad on LOR-arsti sõnul korras, hambaarstile läksin juba oma tarkusest. Kontrollil sain teada, et mul hakkas kasvama esimene tarkhammas. Hambad on kõik terved (tehtud panoraampilt). Hambakirurg ütles, et tarkhammas kasvab valesti ja ise välja ei tule, segab kõrvalhammas. Füsioterapeut määras dorsenvali ja diodünaamika. Viimane protseduur määrati seepärast, et hakkasin jälle tundma valu hammastes, silmade alt oli kange ja valud kuklas. Ise tunnen keelega, et selles hambas, mis kasvab enne tarkusehammast on auk, mis jookseb igemest ülespoole ja see on see sama koht, kust valu algab. Arstid on vaadanud, aga mingit lahendust ei ole. Võib olla teha veel mingi diagnostika? Palun soovitage, mida võib veel teha või kelle poole pöörduda.

Terje Altosaar, Ode hambakliiniku ja A&D Hambaravi suuhügienist:

Kahjuks ei oska ma arukat nõu anda. Soovitan valesti kasvava tarkusehamba eemaldada. Tavaliselt viltused tarkusehambad koguvad kattu ja tekitavad põletiku. Võib tekkida tunne, nagu valutaks kurk või kõrv. Probleemid ei kao, vaid hooti on parem olla.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee