1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Probleem jalgadega

Milvi:

Kirjutan oma ema nimel. Emal on probleem jalgadega juba 4 aastat. Ta on käinud paljude arstide juures, kuid siiani pole abi saanud. Probleem algas vasaku jala säärest, kus lööb põletavat valu edasi pöia peale ja siis lööb jala sääreluud mööda ülesse. Ja nüüd on ka juba tuharates valu, mis läheb nö elu täis ja tuliseks ja valus on istuda. Ema on 77-aastane.

Dr Eve Sooba, Ida-Tallinna Keskhaigla taastusarst:

Niiviisi on raske vastata. Mis arste teie ema külastas, mis uuringuid tehti. Soovitan küsida perearstilt selgitust, mida on uuritud. Taastusarstina otsiksin põhjust labajalgades ja seljas. Seljas võivad degeneratiivsed muutused põhjustada erinevaid sümptoome. Seljahaiguse korral tuleks säilitada olemasolev kõnnimaa ja seda pikendada. Kui valud segavad elamist, siis arstiga nõu pidades leiab ehk valuravimeid abiks. Lisaks võib kaasuda lampjalgsus, mis jalavaevuste korral vajab korrigeerimist taldadega.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee