1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Kukkumise tagajärjel valutav käsi

Ain:

Käsi valutab juba pikemat aega (umbes veebruaris vist). Arvan, et põhjuseks on jääl uisutades kukkumine. Viimased 2 nädalat ei saa öösiti magada. Kas paraneb ise või tingimata on vaja lõikusele minna? Unustasin lisada seda, et olen 2 nädalat sanatooriumis taastusravil, mis sellest arvata. Ega see hullemaks tee?

Dr Eve Sooba, Ida-Tallinna Keskhaigla taastusarst:

Soovitan pöörduda esmalt ortopeedi vastuvõtule (selleks vajalik saatekiri perearstilt). Taastusarst määrab tegevusteraapiat ja valu vähendavaid protseduure, vajadusel lisaks valuvaigistavatele geelidele-kreemidele ka suukaudseid ravimeid. Õige taastusravi teostamiseks on vaja aga kindlat diagnoosi ja ortopeedi seisukohta, kas esineb operatsiooni koheselt vajavat probleemi. Kui operatsiooni vajadus ei ole kiire, saab mõnikord just taastusravi läbimisel selgust, kas ranne taastub maksimaalselt või vajab kirurgilist korrektsiooni. Teie valusid võib süvendada ka käe ülekoormamine ja praegu on ilmselt vajalik kindlasti kasutada randmetuge.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee