1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Vereproov viitab kõhunäärme probleemile?

Ivar:

Rinnakorvi all tekib nõrkustunne. Eriti pärast alkoholi ja magusa tarvitamist. Vererõhk on samal ajal kõrge. Arst tegi vereproovi, mis viitab kõhunäärmele. Maks ja muud elundid pidid korras olema. Samas on rinnakorvi all vasakul ja vahest ka seljas ja vasakus õlas valu. Kõht nagu läheks krampi. Kaks korda olen sellega ka kiirabisse sattunud.

Dr Ester Eensaar, Lasnamäe Medicumi vanemarst, perearst-lastearst:

Teie kaebuste järgi arvan, et Teil on tõesti kõhunäärmega probleeme. Te ei tohi üldse alkoholi tarvitada. Mõnel inimesel on kõhunääre väga tundlik alkoholi suhtes ja see võib põhjustada Teie poolt mainitud kaebusi, lisaks võib kaasneda veel oksendamine, kõhulahtisus. Ka magusa söömine on häiritud, kuna kõhunääre (pankreas) toodab ka insuliini, mis on vajalik magusa seedimiseks. Tõenäoliselt on Teil pankreas nõrk koht, võib ka kujuneda II tüüpi diabeet, kui kõhunääre haigestub. Soovitan täpsemaid kõhunäärme uuringuid (sonograafia).
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee