1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Tahan arstilt küsida ... kohta.
naistehaiguste
kõrge vererõhu
suguhaiguste
diabeedi
kasvajate
allergia
liigesehaiguste
nahahaiguste
insuldi ja infarkti
depressiooni
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Kihelus kannikate vahel…

Janek:

Mul on olnud alati kannikate vahel kihelus. Vahepeal on kadunud see kuudeks ära ja siis on jälle see nuhtlus pihta hakanud. Viimasel ajal on läinud asi päris hulluks ja kihelevad ka kubemevoldid. Näha on ka pisikesi armitaolisi kriimustusi. Kahtlustasin, kas on tegu mingi seenelaadse tõvega. Tükk aega võtsin hoogu (meesterahvas ei taha just väga oma intiimseid kehaosi arstile näidata) ja seadsin sammud nahaarsti juurde. Arst vaatas vaid jalgu ja kirjutas ravimiks Travocorti. Vaevused kadusid juba kolmandal päeval. Siiski määrisin kästud päevad kreemi edasi ja jätkasin mingi teise kreemiga, nagu pidin. Kui ravikuur teise kreemiga oli alles poole peal, hakkas sügelemine jälle pihta. Nüüd on möödas umbes kuu ja asi on muutunud hullemaks, kui oli alguses. Olen kuulnud laktoositalumatuse ja nahaseene seosest. Ka laktoosi ei talu ma juba aastaid. Kas on olemas mingeid looduslikke leevendajaid? Sügamine võib ju mõnus olla, aga on tüütu.

Dr Ester Eensaar, Lasnamäe Medicumi vanemarst, perearst-lastearst:

Teid tuleks kontrollida suhkruhaiguse suhtes. Allergilist löövet võivad tekitada pesupulbrid, millega on pesu pestud. Samuti võivad toiduained tekitada allergilist löövet. Peaksite uuesti konsulteerima dermatoloog-veneroloogiga (nahaarstiga), kelle hulgas on ka meesarste.
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee