1
logo
2
 
Uudised Kuhu minna KÜSI ARSTILT Trükised Testid Tervis
Toitumine Tervisesport Blogi SEKSUAALSUS
TEEMAKESKUS

AllergiaDepressioonDiabeetInsultKolesteroolKõhuhädadKõrge vererõhkKülmetused-viirusedKüüned-nahk-juuksedSilmadSuuhaigusedSõltuvusTromboosUnehäiredValuVähkÄrevushäire


Kui tõenäoliseks pead, et võid kaotada töö juba enne aastalõppu?
Ma ei usu seda.
Olen kindel, et minuga seda ei juhtu.
Kui olukord läheb pingeliseks, lahkun ise.
Teen kõik, et töökohta säilitada.
Olen nõus töötama ka väiksema palga eest.
Kui koondatakse, pole midagi parata.
Koostööpartnerid






Haigused ja seisundid: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSZTUVWÕÄÖÜ

Kandideeri tervisesõbraliku töökoha loojaks

30. septembrini saab registreerida oma ettevõtte üle-eestilisele konkursile “Tervisesõbralik töökoht 2010”, mille korraldavad Tervise Arengu Instituut ja ajakiri Tervis Pluss koos Tööinspektsiooni ja advokaadibürooga SORAINEN.
Konkursi eesmärk on tähtsustada töötajate tervist ning tunnustada töötajate tervisesse panustavaid organisatsioone. Tervisesõbralik on töökoht, kus arendatakse tervist toetavat keskkonda ning väärtustatakse tervislikku elustiili.
Osaleda saavad nii avaliku kui ärisektori tööandjad, kes on tegutsenud vähemalt ühe aasta. Veebis täidetava osalusankeedi ja lisainfot konkursi kohta leiab aadressilt www.terviseinfo.ee .
Konkursil võrreldakse organisatsiooni juhtimist, füüsilist töökeskkonda, psühhosotsiaalset keskkonda, tervise edendamist ja töötajate arendamist. Kõrgemalt hinnatakse neid organisatsioone, kus töötajate heaolu kajastub organisatsiooni arengudokumentides ning tervisealased tegevused on järjepidevad, töötajaid kaasavad ja innovatiivsed.
Tervisesõbralik töökoht 2010 tehakse teatavaks novembri kolmandal nädalal toimuval töökoha tervisedenduse konverentsil. Parematele tööandjatele on välja pandud sihtotstarbeline peaauhind 20 000 krooni väärtuses ja eriauhinnad.
Tegevust rahastatakse osaliselt Euroopa Sotsiaalfondi programmist ”Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2010–2011”.

Eesti Töötervishoid
Tagasi Print


LISA KOMMENTAAR:





 
3   4
© 2009-2012 inimene.ee